Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

Skyz og Brack blir med i Luminositys Call of Duty-team

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Luminosity Gaming har litt av noen endringer i deres Call of Duty: Black Ops 4-team, da organisasjonen har avslørt at de har rekruttert Carson 'Brack' Newberry og Cesar 'Skyz' Bueno, som tar plassene til Nick 'Classic' DiCostanzo og Peirce 'Gunless' Hillman.

Teamet plasserte 9-12 på Call of Duty World League Anahaeim-eventet tidligere denne måneden, hvor 100 Thieves stakk av med trofeet. Men med disse endringene har LG et håp om å ta noen seiere igjen.

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content