Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Slik blir Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På onsdag fikk vi se et uklart bilde som tilsynelatende røpet at Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered er på vei. til Call of Duty: Infinite Warfare. I går kunne Infinity Ward på en måte bekrefte at det var sant med en bæsj-emoji. I dag har Reddit-brukeren emqeror lagt ut et mye klarere bilde som viser hva vi faktisk får i den nye utgaven.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Det kan altså virke som om de har tenkt å ha med flerspillermodusen også, dog med kun 10 av kartene som var i originalen. Om dette viser seg å være sant skal det bli interessant å se hva som vinner? Ønsket om noe nytt med flerspillerdelen i Infinite Warfare, eller nostalgien fra Modern Warfare?

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.Loading next content