Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Slik er dagens Guild Wars 2-oppdatering

ArenaNet fortsetter sitt hardkjør med oppdateringer til Guild Wars 2 annenhver uke. I dagens oppdatering fortsetter jakten på Scarlet...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Lion Guard har fulgt sporene til The Nightmare Courts base Twillight Arbor. Der møter de Caithe, en av sylvarienes førstefødte, og sammen går til angrep på Twillight Arbor.

Guild Wars 2
Caithe er på plass, men hun har en litt annen agenda enn The Lion Guard...

Twillight Arbor er stedet for en av spillets dungeons, og innholdet i oppdateringen foregår der inne. Faktisk vil oppdateringen permanent erstatte en av de tre mulige rutene man kan ta i Twillight Arbor, nærmere bestemt den øverste traseen med alle edderkoppene.

I den nye ruten vil du sloss mot både aetherblades og The Nightmare Court, og det blir stadig klarere at Scarlet står bak å samle flere av de fiendtlige grupperingene i spillet.

Guild Wars 2
Dagens oppdatering fortsetter en rekke tidligere historier, og knytter sammen aktiviteten til The Aetherblades med Scarlets herjinger.

For deg som ikke kunne brydd deg mindre om historien kan ArenaNet lokke med nytt og skinnende utstyr. Et nytt sett eksotiske våpen vil slippes i den nye ruten, samt en ny ryggsekk og en ny miniatyr.

Alt i alt framstår likevel ikke dagens oppdatering som like omfattende som de siste par oppdateringene, men til gjengjeld er innholdet permanent. En kan likevel spørre seg om det var nødvendig å fjerne den eksisterende ruten for å få plass til den nye.

Relaterte tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

ArenaNet tar et oppgjør med de etablerte sannhetene i MMO-sjangeren, og leverer den beste sosiale opplevelsen i et rollespill til dags dato...Loading next content