Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Slik fikk Skyrim sin hodeløse rytter til å fungere

Utviklerne avslører at rytteren lider en skjebne verre enn døden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Elder Scrolls V: Skyrim er helt fullpakket med hemmeligheter og påskeegg du kanskje ikke snubler over selv etter å ha fullført flere gjennomspillinger. Headless Horseman er en slik hemmelighet som du kan møte tilfeldig på veien.

YouTuber Steve Lee la nylig ut en video som spurte Skyrim-utviklere om deres favorittkreasjoner i spillet, og en av dem delte hvordan de klarte å få Headless Horseman til å fungere uten umiddelbart å bli ansett som en død NPC.

Kort sagt fungerte det slik: fordi det å ikke ha noe hode i Skyrim ville få spillet til å anse deg som død måtte den hodeløse rytteren tåle at hodet hans ble blåst av gjentatte ganger, hver gang han blir møtt.

Hodet hans blir ødelagt når han laster inn, noe som skjer utenfor spillerens synslinje, så du vil aldri se den hodeløse rytteren miste topplokket. Likevel er det en interessant og ganske foruroligende detalj å vite at spøkelset som vandret Skyrims veier bare blir gjort hodeløs noen øyeblikk før du møter ham.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte teksterLoading next content