Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Slik ser The Legend of Zelda: Breath of the Wild ut uten celshading

Breath of the Wild ble megapopulært og etter at folk fant ut hvordan de skulle få spilt det på PC, begynte folk umiddelbart å modde det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Legend of Zelda: Breath of the Wild har vært ute i to år og har blitt kanskje det mest elskede spillet i den legendariske serien, og det skyldes blant annet den nydelige grafikken, som benytter seg av celshading-teknologi for å gi spillet en tegneserieinspirert look.

Mange spill benytter seg av celshading for å oppnå denne effekten, deriblant Borderlands-serien, men hvordan ville spillet ha sett ut uten den effekten?

Det har mod-utvikleren Arkh Longstride oppnådd ved hjelp av CEM-verktøyet, og han har delt en video av spillet uten celshading via YouTube. Du kan se videoen ved å klikke på linken, samt se noen bilder nedenfor.

Hva synes du?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte teksterLoading next content