Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Slik starter Gotham Knights

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Filmselskaper har etter hvert fått for vane å offentliggjøre de første minuttene av storfilmene sine i håp om å gi enda flere lyst til å se resten, noe som ikke er uvanlig i spillindustrien heller. Her kommer et eksempel.

Gotham Knights har nemlig æren av å være månedens IGN First-spill, og de starter det hele på heftig vis med å vise oss hvordan spillet starter. Eller, å si starter er en overdrivelsen siden videoen viser de første 16 minuttene etter at vi faktisk får kontrollere noen. Dermed får vi altså ikke røpet den filmatiske sekvensen som viser Batman død eller noe, noe som er ganske hyggelig for oss som hater spoilere. Om dette høres fristende ut er det bare å klikke på linken over.

Relaterte tekster

0
Gotham Knights frister med PC-trailer

Gotham Knights frister med PC-trailer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om dagens konsoller er langt sterkere enn forgjengerne er det ikke til å legge skjul på at de som bruker en del penger på PC fortsatt kan nyte langt bedre grafikk og...Loading next content