Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Moto Racer 4

Slippdato satt for Moto Racer 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Utgiver Microids og utvikler Artefacts Studio kan fortelle at de har satt en slippdato for deres kommende Moto Racer 4. Spillet kommer til PC, Playstation 4 og Xbox One 13. oktober.

Den klassiske serien ble startet av Delphine Software, og faktisk er Paul Cuisset som lagde originalen fortsatt en del av utviklingen. Vi kan se frem til 15 ulike moduser for single- og multiplayer (2-10 spillere), og med 60 bilder i sekundet og Unreal Engine 4 er det lov å håpe på god grafikk i tillegg. Til deg som lurer på når vi skal svare på det viktigste spørsmålet: Ja, det har split screen.

Moto Racer 4
Moto Racer 4Moto Racer 4

Relaterte tekster

0
Slippdato satt for Moto Racer 4

Slippdato satt for Moto Racer 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utgiver Microids og utvikler Artefacts Studio kan fortelle at de har satt en slippdato for deres kommende Moto Racer 4. Spillet kommer til PC, Playstation 4 og Xbox One...Loading next content