Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Slipper ikke Rock Band 4 i år

Harmonix vil la folk spille Rock Band 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Harmonix har nytt stor suksess etter lanseringen av Rock Band 3. Nå har de imidlertid bestemt seg for å vente litt med oppfølgeren, og vil ikke lansere den før 2012.

- Harmonix jobber fremdeles med nye ideer og konsepter for å gjøre Rock Band-serien bedre, og vi gleder oss til å dele dem med dere når tiden er inne. Rock Band 3 er et stort spill, med masse musikk og nye elementer. Vi vil gi fansen mulighet til å prøve alt, uttalte Chris Rigopulos fra Harmonix til Gameinformer.

Rock Band 3 har flere utvidelser i vente iløpet av måneden, da både Foo Fighters, Lady Gaga og Ozzy Osbourne får nedlastbare pakker.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content