Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero: Warriors of Rock

Slutt på Guitar Hero fra Neversoft

Vicarious Visions tar over serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge kilder sentralt i både Neversoft og Activision, kommer Guitar Hero 6 til å være det siste spillet fra utviklerteamet som opprinnelig lagde Tony Hawk's Pro Skater-serien. I stedet blir selskapet som har stått for Wii- og Playstation 2-versjonene av Guitar Hero-spillene, Vicarious Visions, tatt inn i varmen.

Som kjent har Activsion kuttet kraftig i egne rekker den siste tiden, etter en markant nedgang i omsetning. Mye av denne nedgangen skylder de på massemarkedets dalende interesse i musikkspill, og det er derfor ikke overraskende at det er på denne fronten vi finner de fleste justeringene.

Det var opprinnelig Harmonix som utviklet Guitar Hero-serien, men de dro videre til Electronic Arts og Rock Band etter at Guitar Hero: Rocks the 80's ble gitt ut. Neversoft ble tatt inn fra og med Guitar Hero III: Legends of Rock.

Guitar Hero: Warriors of Rock

Relaterte tekster

Guitar Hero: Warriors of RockScore

Guitar Hero: Warriors of Rock

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Det sjette spillet i Guitar Hero-serien byr opp til rock i alle sine former, og transformerer musikkopplevelsen til en krig mot eldgamle beist i en fordunklet dimensjon.Loading next content