Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sly Cooper: Thieves in Time

Sly Cooper finner veien til Vita

Thieves in Time slippes til både PS3 og PSV

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det etterlengtede plattformspillet Sly Cooper: Thieves in Time skal lanseres både til Playstation 3 og PS Vita. Det kom frem under et innslag på Gametrailers TV, der Sanzaru Games' Glen Egan var på besøk.

Egan kunne fortelle at det ikke er snakk om to ulike versjoner til hver konsoll, men heller denne samme versjonen til begge. Dette betyr at spillerne vil kunne bytte mellom to enhetene og fortsette eventyret enten de sitter hjemme i sofaen eller er på ute farten.

Før lanseringen av PS Vita snakket Sony mye om denne typen cross-plattform-støtte, men foreløpig har få spill tatt ibruk disse mulighetene.

At PS Vitaen får et storspill som Thieves in Time på repertoaret er uansett hyggelig for spillerne, de fleste er nemlig enige om at spillbiblioteket til den lille kraftpluggen trenger et solid løft.

Ta en titt på PS Vita-traileren fra Sly Cooper: Thieves in Time:

HQ

Relaterte tekster

Sly Cooper: Thieves in TimeScore

Sly Cooper: Thieves in Time

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Brattelid Veiden

Sly Cooper henter bandittmasken ned fra hyllen, men har det nye studioet gjort noe for å fornye den tyvaktige vaskebjørnen? Tomas har satt karakter...

Sly Cooper: Thieves in Time

Sly Cooper: Thieves in Time

FORSPILL. Skrevet av Tomas Veiden

Dyrerikets mestertyv er tilbake, men hvordan takler han tidsreiser? Tomas har prøvespilt Cooper-bandens nyeste.Loading next content