Norsk
Gamereactor
lifestyle

Smartflower er neste generasjons solcellepanelteknologi

Enheten er bygget for å være plug-and-play og sporer solen gjennom himmelen, noe som gjør den 40% mer effektiv enn stasjonære paneler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Solcellepaneler er en fin måte å bokstavelig talt generere strøm uten å måtte gjøre noe eller betale for noe (bar installasjonsavgiften), vel i det minste er de hvis du bor i et land der solen skinner regelmessig, noe som egentlig ikke er tilfelle for Storbritannia. Men uansett, hvis du ser på å få satt opp et solcellepanel, har vi en løsning som kan være mer fordelaktig.

Kjent som Smartflower, er denne solcellepanelenheten designet for å være enkel å installere, bruke plug-and-play-funksjonalitet, og til og med sporer solen over himmelen og vinkler panelet mot sollegemet for å generere 40% mer strøm i løpet av en dag sammenlignet med et stasjonært, vanligvis takpanel.

Det er for tiden tre versjoner av Smartflower tilgjengelig, med disse som den vanlige, Smartflower + (som har et fullt integrert batteri som gjør det ideelt for steder uten tilgang til strømnettet), og Smartflower EV som tilbyr en EV-ladeport, noe som gjør ditt fornybare energiliv enda mer praktisk.

Smartflower er neste generasjons solcellepanelteknologi
Dette er en annonse:


Loading next content