Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
snakerace

SnakeRace

Alle spillentusiaster med respekt for seg selv, eller eventuelt alle som var ungdom rundt milleniumsskiftet har stiftet bekjentskap med Snake. Dette vanedannende spillet var obligatorisk fritidssyssel for enhver Nokia-eier på slutten av det glade 90-tallet og inn i den moderne verden. Enten du var korgutt, speiderjente eller ungdomskriminell - du oppnådde ikke respekt i skolegården før du hadde en firesifret rekord i "Orm", som vi kalte det her i roten av Gudbrandsdalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det nyoppstartede norske spillselskapet TapCat hevder de i utgangspunktet ikke var inspirert av den gamle klassikeren under de tidlige fasene av utviklingen av SnakeRace, men etter å ha spilt den ferdige versjonen er det vanskelig å ikke trekke paralleller. Du starter som et lite reptil på ferd gjennom et kosmos av steiner og power-ups, og ormen blir stadig lengre ettersom du forsyner deg av matfatet underveis. Slangens bevegelser styres på en enkel, men likevel genial måte. Du beveger deg kun diagonalt oppover, og hvert tastetrykk gjør at du endrer retningen med 90 grader, fra skrått oppover mot venstre, til skrått oppover mot høyre. Denne brukervennligheten gjør spillet meget lett å lære, men samtidig gjør spillets relativt høye vanskelighetsgrad det vanskelig å mestre fullt ut.

HQ

Ved å spise gule juveler på din vei øker kroppslengden, samtidig som poengene fyker til himmels. Blå edelstener gir deg også en poengboost, mens røde rubiner er viktig for å klare ulike delmål i spillet. Det er verdt å merke seg at du ikke vil avgå brått ved døden dersom du skulle kollidere hodestups inn i en hard flate. Dette vil imidlertid gå hardt ut over slangens lengde, da hvert sammenstøt reduserer kroppslengden betydelig. Før du aner ordet av det er det bare er enslig kloss igjen, og neste feilskjær vil sende deg med ekspresstog til de evige jaktmarker.

Ettersom du klarer banenes delmål vil du få tilgang til fem unike brett, og ytterligere fem er tilgjengelig gjennom en liten donasjon til AppStore. Hver utfordring gjennom verdensrommet har 15-20 varierte objektiver som du kan fullføre. Dette varierer fra å knuse et bestemt antall steiner, å komme seg frem til sjekkpunkter underveis eller å komme helt til mål uten å være nær ett eneste objekt.

Konklusjon
SnakeRace er et spill som gir meg mye av det jeg ønsker. Iphone-spillene skal gjerne være enkle å komme inn, de bør ha korte baner, men samtidig ha en dypt engasjerende spillbarhet. Plusspoeng gis for det enkle styresystemet og retro-følelsen det gir meg. Mange utfordringer på hvert brett er også en fordel.

Av negative elementer må det nevnes at du kun kan løse tre og tre utfordringer av gangen. Dette føles litt unødvendig, da en ofte klarer vanskeligere delmål lenge før de har blitt låst opp og blitt gjort tilgjengelige. I tillegg skal det sies at SnakeRace kan bli noe ensformig i lengden. For enkel, kjapp underholdning gjør det imidlertid nytten til fulle.

Dette er en annonse:
snakerace
snakerace
snakerace
snakerace
Dette er en annonse:
snakerace
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Lett å forstå, engasjerende, utfordrende og enkle/geniale kontroller
-
Ujevn vanskelighetsgrad, ensformig, men kun fem nivåer før du må betale for mer.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
SnakeRaceScore

SnakeRace

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

Alle spillentusiaster med respekt for seg selv, eller eventuelt alle som var ungdom rundt milleniumsskiftet har stiftet bekjentskap med Snake. Dette vanedannende spillet var obligatorisk fritidssyssel for enhver Nokia-eier på slutten av det glade 90-tallet og inn i den moderne verden. Enten du var korgutt, speiderjente eller ungdomskriminell - du oppnådde ikke respekt i skolegården før du hadde en...Loading next content