Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battleborn

Snart kan du prøve Battleborn gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sent i går kveld skrev Jason Schreier fra Kotaku en artikkel hvor han kunne fortelle at kilder han hadde snakket med hevdet at Battleborn ville bli free-to-play om kort tid. Det tok ikke lang tid før Gearbox Software sin CEO, Randy Pitchford, ble obs på artikkelen, og benektet påstandene...på en måte...

Først svarte han nemlig dette på Twitter:

"Jeg fikk akkurat vite om en artikkel som feilaktig hevder at Battleborn blir F2P. Vi har ingen planer om å gjøre Battleborn free to play."

En ganske klar benektelse der altså. Ett minutt senere skrev han dette:

"Vi har noen uannonserte planer om å lage en utgave av spillet som skal være gratis, og som kan kjøpes hos forhandlere sammen med DLC."

Dette skapte selvsagt en del reaksjoner så Pitchford måtte forklare seg nærmere:

"Gratisplanene er ikke fastsatt enda - måneder unna. Forvent å fortsatt se bra støtte og en rekke fortreffelige utvidelser.

Jeg forventer ikke at vi har fastsatt alle detaljene, og er klare for å snakke om dem før en god tid etter den siste utvidelsen - minst flere måneder unna."

Da begynte folk å tro at dette er snakk om en tidsbegrenset demo, noe han også tvilte på:

"Jeg tror ikke tidsbegrenset demo passer her. Jeg tror vi bør ferdigstille planene våre FØRST, for så å offentliggjøre dem. Snakkes om noen måneder."

Det var alt han ønsket å snakke om i løpet av natten, og brukte resten av tiden til å svare på en rekke kritiske meldinger fra enkelte Twitterbrukere.

Nå lurer vi bare på om de faktisk kommer til å vente noen måneder med å gjøre noe, eller om de fremskynder planene etter denne avsløringen. Vi tviler tross alt på at spillet kommer til å selge så ekstremt mye mer nå som mange vet at det er en gratisutgave på vei.

Kommer du til å prøve gratisutgaven av Battleborn?

Battleborn

Relaterte tekster

5
BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Veldig forvirrende. Faktisk er det så forvirrende at det ofte forvirrer seg selv. Forvirret?

2
Battleborn legges ned

Battleborn legges ned

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Spillet fjernes fra butikkene allerede nå, dropper muligheten til å kjøpe valuta i februar og stenger til slutt serverne helt i 2021.

3
Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

2K Games gitt oss mange gode spillopplevelser opp gjennom årene, men de siste årene har vi også fått to store spill som ikke har levert. Dette erkjenner nå Take-Two-sjef...Loading next content