Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Snart kommer det Overwatch-Lego

Du kan se LEGO Tracer i teaser-videoen under.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som med alt som blir populært nok, så lager Lego nå egne sett fra Overwatch-universet. Blizzard annonserte samarbeidet med de danske brikkene på Overwatch sin Facebook-side nylig. Og som du kan se på videoen så er det selveste Jeff Kaplan som setter sammen en minifig av Overwatch-ikonet Tracer!

Men dessverre får vi ikke fler detaljer om settene annet enn at de "kommer snart". Vi funderer dog, på hvordan de forskjellige figurene vil bli representert og hvilke baner vi får bygge.

HQ

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content