Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1943

Snart mer Battlefield 1943

Oppdatert: Det er per plattform.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi allerede vet, så har EA en stående utfordring til sitt community: Når det er skutt ned totalt 43 millioner soldater online, låser de opp en ny bane og en ny modus. Og dette ekstra innholdet er ikke langt unna.

I skrivende stund har Xbox 360-eiere tatt nærmere 27 millioner virtuelle soldatliv, mens Playstation 3-eiere snuser på 15 millioner.

Det betyr at vi totalt snakker om 42 milliioner døde, og det betyr igjen at den nye banen og den nye modusen burde være tilgjengelig i løpet av dagen.

Oppdatering: En misforståelse her altså: Utfordringen gjelder hvert format, så selv om det nærmer seg, så er nok ikke målet nådd i løpet av dagen, som først antatt. Hvert format må altså nå 43 milliioner drepte for å låse opp ny bane og ny modus. Takk for oppklaring.

Battlefield 1943
Battlefield 1943
Battlefield 1943

Relaterte tekster

0
Battlefield 1943 er nå på Xbox One

Battlefield 1943 er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne altså Electronic Arts og DICE endelig bekrefte at Battlefield til en viss grad går tilbake til røttene ved å ta oss til andre verdenskrig med Battlefield V,...Loading next content