Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Snip3down har trukket seg fra konkurrerende Halo

En mangeårig veteran har hengt det opp etter avslutningen av HCS-sesongen 2022.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ble ertet og nevnt de siste par dagene at Eric "Snip3down" Wrona hadde en kunngjøring å komme med, og nå har selve kunngjøringen funnet sted, ettersom Halo-profesjonelle har bestemt seg for å henge den opp og trekke seg fra konkurransescenen.

Som vist i en video delt på YouTube, gir Snip3down en retrospektiv av karrieren og snakker om høydepunktene i den, samtidig som den potensielt refererer til hva som blir neste for Halo-veteranen.

Eagle eyed fans kan legge merke til at Snip3down faktisk ikke refererer til Apex Legends en gang i løpet av retrospektivet, noe som er uvanlig siden han forlot Apex -scenen for å komme tilbake til Halo nylig. Kanskje dette betyr at en retur er i horisonten, kanskje til og med fortsatt med FaZe Clan.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content