Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5, remaster av Sniper Elite V2 og mer bekreftet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Takket være det australske sensurorganet og Microsoft visste vi allerede at en remaster av Sniper Elite V2 var på vei, men det var langt fra det eneste Rebellion kunne avsløre i dag.

Sniper Elite V2 Remastered skal komme til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch en gang senere i år. De tre førstnevnte vil by på forbedret grafikk, 4K og HDR, mens alle plattformene vil komme med en ny spillbar figur, hele seksten spillere i multiplayeren, en Photo Mode og alt av ekstrainnhold.

Switch-eiere kan også glede seg litt ekstra, for de vil i tillegg få Sniper Elite 3 Ultimate Edition senere i år. Som navner tilsier inneholder denne utgaven absolutt alt som kom til spillet, samt støtte for hybridkonsollens bevegelseskontroller.

Et annet prosjekt jeg synes høres meget interessant ut er at Just Add Water jobber med et virtual reality-spill i serien. De nevner dessverre ikke akkurat hvilke headset spillet vil komme til, men det er lov å håpe at både Oculus Rift, HTC Vive og PlayStation VR. Mer informasjon skal komme de neste månedene.

Det vil ikke ta like kort tid før vi hører mer om det som vel er den mest spennende kunngjøringen. Rebellion benyttet nemlig anledningen til å fortelle at de har startet arbeidet med et nytt spill i serien, altså Sniper Elite 5. Dessverre er det også alt vi får vite nå, og de sier at mer informasjon ikke skal komme før neste år. Dermed er det en viss sannsynlighet for at det blir studioets første mulighet til å vise hvordan PlayStation 5 og Xbox Scarlett-familien kan forbedre den allerede underholdende franchisen.

HQ
HQ
HQ
Sniper Elite 5

Relaterte tekster

0
Sniper Elite 5 skyter seg inn i mai

Sniper Elite 5 skyter seg inn i mai

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å være skarpskytter kan være noe av det kuleste i et spill om det gjøres skikkelig, så jeg ble ganske spent da Rebellion ga oss de første detaljene om Sniper Elite 5 i...Loading next content