Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5 tar inspirasjon fra Dark Souls

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Rebellion ga oss de første detaljene om Sniper Elite 5 i desember fikk vi blant annet vite at spillet vil la andre spillere innta historiedelen vår, men hvordan vil dette fungere?

Utviklerne har nå avslørt hvordan Sniper Elite 5 sin såkalte Invasion Mode fungerer. Personen som inntar en annen sitt spill blir en skarpskytter fra Aksemaktene som selvsagt utelukkende har som mål å drepe den andre. Faktisk burde jeg skrevet de andre siden det også er mulig å gjøre om målet spiller co-op med en annen. Da vil eventuelt belønningen bli enda bedre om man lykkes. Noe som vil gjøre det lettere å lykkes er at man kan markere en vanlig soldat, og om denne ser motstanderen vil posisjonen markeres på kartet. I tillegg kan man aktivere en "Stay Sharp"-ferdighet som gjør slik at vanlige soldater blir mer årvåkne.

Derfor har selvsagt personen som spiller historiemodusen også få noen ekstra fordeler også. Det er spesielle telefoner spredd rundt omkring, og ved å bruke disse får du vite hvor inntrengeren er. Du må bare være litt obs, for den andre spilleren kan rigge disse med eksplosiver, samtidig som at å bruke telefonene for ofte også vil avsløre hvor du er.

Uansett hvilken side du er på venter det belønninger som våpen, gjenstander, skins og erfaringspoeng for å drepe den andre. Et ganske kult konsept det skal bli interessant å se om fungerer i praksis.

HQ
Sniper Elite 5

Relaterte tekster

0
Sniper Elite 5 skyter seg inn i mai

Sniper Elite 5 skyter seg inn i mai

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å være skarpskytter kan være noe av det kuleste i et spill om det gjøres skikkelig, så jeg ble ganske spent da Rebellion ga oss de første detaljene om Sniper Elite 5 i...Loading next content