Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper: Ghost Warrior 2

Sniper: Ghost Warrior 2 utsettes

Utviklerne trenger mer tid til finpussen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På tross av labre kritikker har snikskytterspillet Sniper: Ghost Warrior solgt i hopetall. Konseptet med et helt spill viet til snikskyting er åpenbart ett som appellerer til mange spillere, og disse håpe utvilsomt på en mer gjennomført opplevelse i Sniper: Ghost Warrior 2.

Allerede i fjor sommer ble det riktig nok klart at spillet ikke ville nå den planlagte oktober-lanseringen, og spekulasjonene dukket raskt opp. Var utvikler City Interactive (som nå har byttet navn til CI Games )på glattisen igjen, eller ville de rett og slett bruke tiden de trengte for å lage et bedre spill denne gangen?

Nå kan det virke som sistnevnte er mer sannsynlig enn man har fryktet, da utviklerne har bevilget seg nok en utsettelse. Denne gangen oppgir de imidlertid årsaken, de trenger en ekstra måned til den siste finpussen.

Den nye datoen er satt til den 12. mars. Formatene er fortsatt PC, Xbox 360 og Playstation 3.

Sniper: Ghost Warrior 2
Det originale Sniper: Ghost Warrior var i det minste pent, og oppfølgeren ser ut til å bli enda lekrere.

Relaterte tekster

Sniper: Ghost Warrior 2Score

Sniper: Ghost Warrior 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Oppfølgeren til det middelmådige Sniper: Ghost Warrior kliner til med god skytefølelse, men er det nok til å bære et helt spill? Tor Erik har siktet seg inn på en karakter...Loading next content