Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Ghost Warrior Contracts

Sniper Ghost Warrior Contracts får november-lansering i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen vil si at det å følge kulen fra en skarpskytterrifle i sakte film nesten er en religiøs opplevelse, og det kan virke som om gjengen i CI Games er blant disse.

I dagens trailer fra Sniper Ghost Warrior Contracts får vi nemlig servert gameplay som viser noen av mulighetene som venter når vi inntar Sibir i spillet mens et par sitater fra bibelen går over skjermene i ny og ne. Det er nok spesielt Matteus 7:7 som utviklerne ønsker å fokusere mest på, for Contracts skal være seriens forsøk på å gå tilbake til sine mer lineære røtter etter å ha skuffet en del fans med de nyeste lanseringene. Vi trenger ikke å vente altfor lenge for å se om de lykkes, for traileren avslører også at Sniper Ghost Warrior Contracts vil lanseres dene 22. november.

Har du troen på at dette kan bli seriens gjenoppstandelse?

HQ
Sniper Ghost Warrior Contracts

Relaterte teksterLoading next content