Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Ghost Warrior Contracts

Sniper Ghost Warrior Contracts forlater open world-konseptet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i CI Games håpet å ta Sniper Ghost Warrior-serien til nye høyder ved å gjøre Sniper Ghost Warrior 3 til et såkalt open world-spill, men det viste seg raskt at det hadde motsatt effekt. Spillet ble faktisk såpass...la oss si lunkent mottat at polakkene var tidlig ute med å si at de ikke ville begynne å fokusere på mer lineære spill igjen. Denne planen har vi nå fått en klar indikasjon på at de ønsker å følge.

Studioet har nemlig annonsert et nytt spill i serien kalt Sniper Ghost Warrior Contracts. De ønsker ikke å gi oss mange dyptgående detaljer foreløpig, men gjør det veldig klart at spillet går tilbake til en lineær struktur hvor vi bare skulle fullføre et oppdrag, og dermed fraktes tilbake til menyene. Denne gangen får turen til Sibir, hvor vi skal få kose oss med det utviklerne kaller et Contracts-system. Dette går enkelt og greit ut på at hver bane gir oss ett hovedmål, og at vi får en bestemt belønning for å fullføre dette. I tillegg kan vi så fullføre sideoppdrag for å få litt ekstra betalt. Derfor blir det også mulig å gjenta de samme oppdragene gang på gang.

Utviklerne sier at de virkelig har tatt til seg tilbakemeldingene fra fansen, og at dette skyldes returen til seriens mer taktiske røtter. Samtidig lover de forbedringer av spillmotoren, kortere lastetider, en mer stabil bildeoppdatering og en rekke andre ting vi skal få høre mer om månedene før Sniper Ghost Warrior Contracts slippes neste år.

Sniper Ghost Warrior Contracts

Relaterte teksterLoading next content