Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
League of Legends

Sommeren inntar League of Legends

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sommeren er her, for alle og enhver. Dette markeres på ulikt vis, i League of Legends gjennom en serie med "skins" kalt Pool Party, hvor spesifikke helter pyntes i mer sommerlig bekledning. Det er allerede et nokså bredt utvalg av helter som nå tilhører denne gruppen og den fikk nettopp 5 nye tilskudd, henholdvis med heltene Syndra, Heimerdinger, Jarvan IV, Taliyah og Orianna.

Patch 10.13 vil også bringe med seg typiske oppgraderinger og nedgraderinger. En rekke helter vil styrkes bittelitt, mens noen også får smake pisken. I tillegg er dette starten på en ny funksjon som lar deg dempe og rapportere spillere i lobbyen til spillet. Dette er vanligvis kun mulig først når selve runden har begynt, og det er Nord-Amerika og Korea som får prøve denne funksjonen først. Det er ofte et dårlig tegn om drittslengingen begynner allerede før et spill er i gang, så det er ikke sikkert dette er så dumt.

Ta turen innom Runeterra den 2. juli, om du trenger å kjøle deg ned.

League of Legends

Relaterte tekster

0
LPL Spring Playoffs har blitt utsatt igjen

LPL Spring Playoffs har blitt utsatt igjen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Ben Lyons

For noen dager siden ble det rapportert at League of Legends Pro League (den kinesiske regionale ligaen) fikk sin Spring Playoffs utsatt på grunn av en ny bølge...Loading next content