Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIII

Sony og Square saksøkt

Sint forbruker krever fem millioner dollar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I USA har Sony og Square Enix blitt saksøkt med et erstatningskrav på 5 millioner dollar (ca 30 millioner kroner), med den grunn at visse eksemplarer av Final Fantasy XIII har gjort permanent skade på Playstation 3-konsoller.

Uheldige spillere har måttet se sin Playstation 3 forlate denne verden etter at en feil i spillet fikk maskinen til å fryse. Ifølge saksøker har både Sony og Square vært bekjent med problemet uten å gjøre noe med det. De to selskapene skal istedenfor ha beskyldt hverandre for feilen, og nektet å punge ut reparasjonsutgiftene.

De høye erstatningskravene skyldes at det er snakk om en såkalt "class action lawsuit", hvilket betyr at alle som har fått skjegget fullt av postkasser skal få en del av erstatningskaka.

Det er en kjennsgjerning at amerikanere er løse på lusa når det gjelder søksmål, men vi får håpe det har noe for seg denne gang - til en forandring.

Final Fantasy XIII

Relaterte tekster

Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Square Enix er endelig klar med det trettende kapittelet i Final Fantasy-sagaen. Jon Cato har tilbrakt en uke i Pulse.

1
Er Final Fantasy XIII på vei til PC?

Er Final Fantasy XIII på vei til PC?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Japanske Square Enix lanserte nylig en hjemmeside med informasjon om alle tre spill i Final Fantasy XIII-serien. Det som har fått brukerne på Neogaf-forumet til å sperre...Loading next content