Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostbusters

Sony overtar Ghostbusters

Gjør det Playstation-eksklusivt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Gamesindustry.biz har Sony overtatt utgivelsen av Ghostbusters-spillet som skal komme i midten av juni. Spillet har hatt en turbulent utvikling, og skulle opprinnelig utgis av Vivendi som valgte å droppe tittelen som så ble plukket opp av Atari. Men nå har altså Sony tatt over utgivelsen.

Spillet skal fortsatt komme 19. juni, men nå kun til Playstation 2 og Playstation 3. Ifølge Gamesindustry.biz er de andre versjonene utsatt inntil PSP-versjonen er klar en eller annen gang i høst.

Ghostbusters

Relaterte tekster

GhostbustersScore

Ghostbusters

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Spøkelsene har jubileumsfest og feirer med et helt nytt spill basert på de gamle 80-talls filmene. Jon Cato har støvsugd gjenferd.

Ghostbusters

Ghostbusters

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Vi ler av Åndenes Makt på TV Norge. Og spøkelsene i Ghostbusters. Vi har prøvespilt spillet som fortsetter 80-talls-filmene.Loading next content