Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

Sora fra Kingdom Hearts bekreftet for Super Smash Bros. Ultimate

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som lovet har Masahiro Sakurai avslørt hvem som blir den siste figuren som legges til i Super Smash Bros. Ultimate i dag, og der er altså selveste Sora fra Kingdom Hearts som blir med på slåssingen.

Nærmere bestemt kommer Sora til Super Smash Bros. Ultimate den 19. oktober. Siden den elskede karen liker å kjempe i luften veier han ikke så mye heller, så Sora tåler mindre enn for eksempel Young Link. Heldigvis har han en rekke angrep som slår fiender opp i været, hvor det så kan deles ut mye juling. Som om det ikke var nok er det selvsagt også en rekke magiske egenskaper å velge blant.

I tillegg er det selvsagt ulike varianter av han, og vi kan velge mellom engelsk eller japansk stemmeskuespiller. Kingdom Hearts er jo kjent for sin nydelige musikk også, så ni sanger fra serien følger med (ti om du har en lagringsfil fra Kingdom Hearts: Melody of Memory på Switchen sin).

Den nye banen er Hollow Bastion som kan forvandles fra slottet til Hjertet-riket hvor nydelige glassbilder av andre karakterer fra Kingdom Hearts-serien pryder omgivelsene.

De av dere som hadde håpet på en av de andre ryktede figurene trenger likevel ikke gråte like mye som planlagt, for Doom Slayer blir tilgjengelig som en Mii Fighter sammen med Octoling (Wig) og Judd (Hat).

Du kan se alt dette og mer i trailerene under.

HQ
HQ
Super Smash Bros. Ultimate

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!Loading next content