Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Frontiers

Sørg for å installere DLC i Sonic Frontiers før du begynner å spille

Hvis du ikke gjør det, vil ikke DLC-en din være brukbar i lagringsfilen din, og du starte helt på nytt for å kunne legge den til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sonic Frontiers ble lansert i dag, og i forkant av lanseringen har SEGA tatt til sosiale medier for å gi spillere en advarsel om hvordan DLC håndteres i spillet. Hvis du eier Digital Deluxe Edition, strong>må du installere all DLC du vil bruke før du starter et nytt spill</strong>, ellers vil det ikke være gyldig og kan ikke brukes etter å ha passert opplæringsområdet.

I tillegg advarer SEGA om at du bør sørge for at den nyeste patchen for spillet er installert før du installerer DLC, og at du som spiller på Xbox kanskje må lete etter DLC-en i Xbox Store.

SEGA bekrefter imidlertid at dette ikke gjelder fremtidig DLC, bare det som er inkludert i Digital Deluxe Edition av spillet, noe som betyr at du ikke trenger å starte et nytt spill for å legge til Monster Hunter-DLC, Sonic Adventure 2-sko og annet senere.

Sonic Frontiers

Relaterte tekster

0
Sonic FrontiersScore

Sonic Frontiers

ANMELDELSE. Skrevet av Henric Pettersson

Sonic Team har sluppet løs Sonic i en åpen verden for første gang, og Henric er ikke skuffet over avgjørelsen deres.Loading next content