Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero: Warriors of Rock

Soundgarden i Guitar Hero

Telephantasm-DLC i Warriors of Rock

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hei på dere, Activision har en fantastisk nyhet å meddele. I det nye Guitar Hero: Warriors of Rock vil vi nemlig få legge pølseklypene om en saftig DLC-biff med Soundgarden, klar samme dag som spillet blir utgitt.

Amerikanske spillfans kan juble enda høyere, for i den første millionbolken av spillene vil låtlisten medfølge uten ekstra kostnader. Telephantasm er den første offisielle oppsamlingsplata fra Soundgarden, som blant annet inneholder nyinnspillingen "Black Rain". Denne ble opprinnelig spilt inn under arbeidet med Badmotorfinger, men lusket seg av uante grunner vekk fra det ferdige albumet.

Gode nyheter for de av oss som fortsatt er interessert i musikkspill.

Guitar Hero: Warriors of Rock
Oops: Fotografen bak dette bildet var visst ikke helt i siget.

Relaterte tekster

Guitar Hero: Warriors of RockScore

Guitar Hero: Warriors of Rock

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Det sjette spillet i Guitar Hero-serien byr opp til rock i alle sine former, og transformerer musikkopplevelsen til en krig mot eldgamle beist i en fordunklet dimensjon.Loading next content