Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
South Park: Phone Destroyer

South Park: Phone Destroyer

South Park-spillet til Redlynx er et morsomt kjærlighetsbrev til fansen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Finske Redlynx har brukt de siste tre årene på å utvikle et mobilspill basert på South Park. South Park: Phone Destroyer kommer til iOS og Android i dag! Gamereactor tok turen til studioet i Helsinki for å finne ut av hva som er greia med spillet.

South Park: Phone Destroyer er et digitalt samlekortspill med strategikamper i sanntid. Konseptet er at man skal mekke sin egen kortstokk på ti kort og så bruke dem i kamp på et RTS-inspirert vis.
'Creative director' Justin Swan gjorde det veldig klart at alt kan låses opp ved å bare spille spillet - ingenting er skjult eller gjemt bak en betalingsvegg. Du kan så klart kjøpe kortpakker med ordentlige penger, men du TRENGER ikke.

South Park: Phone Destroyer

Ifølge Swan er dette spillet først og fremst et samlekortspill. Det betyr at nesten alt du gjør har et eller annet med kort å gjøre; samle dem, oppgradere dem og så videre. Det finnes 80 kort totalt i spillet, og 60 forskjellige oppdrag. Ved å vinne kamper får du flere kort, så du kan forbedre kampkortstokken din hele tiden. Brukergrensesnittet var enkelt å bruke, selv om det ved første øyekast så noe overveldende ut med alle tallene og detaljene som er der.

Dette er en annonse:

Historiemodusen har en 6-7 filmsekvenser å by på, og innimellom dem beveger du deg rundt på et kart som ser ut som et brettspill, og slåss en hel masse så klart. Det finnes hele 15 vanskelighetsnivåer og det å spille gjennom hele enspillerdelen tar ca 6-8 timer. Hvis du vil finne alt og få med deg alt så kan du få opptil 100 spilletimer ut av spiller, sier Swan.

South Park: Phone Destroyer

I likhet med de andre spillene starter du med å mekke en "new kid", som kan tilpasses og justeres opp og ned i mente. Men historien i dette spillet står på egne bein, og har ingen direkte tilknytning til de andre spillene. Den fortelles i god South Park-stil - ungene bruker mobilene sine konstant, og nå gir mobilene dem magiske krefter. Mesteparten av slåssingen foregår i hodene på ungene, noe som blir gjort tydelig på en veldig lur måte. Hvert kort ser ut som et kunstverk, og kommer med fakta om den South Park-figuren som er avbildet. Når du bruker kortet viser deg seg at den skinnende rustningen på kortet egentlig er aluminiumsfolie, og den gylne krona er egentlig laget av papp og maling. Dette er en kul måte å vise hvor detaljrik og fantasifull kampene er inni hodene deres. De detaljerte kortene gjør også at man får noe ut av spillet ved å bare se på bildene.

South Park: Phone Destroyer
Dette er en annonse:

Kortene er delt inn i forskjellige typer, so burde være gjenkjennelige for alle som har spilt digitale samlekortspill før. Man har tanks, snikmordere, bueskyttere og krigere blant annet. Kortene har også forskjellige tema - alt fra eventyr og magi til science fiction. I kampens hete må du også huske på at bare det å spille kortet holder ikke, du må aktivere kortets spesialfunksjon manuelt når tiden er inne. Tanken er å gi kampene et RTS-element.

Lyd- og bildemessig ser spillet veldig bra ut, spesielt for et mobilspill. Det ser ut som South Park, fargerikt med masse detaljer og ting som skjer hele tiden. Spillet høres også ut som et South Park-spill bør høres ut. Ifølge Swan har Redlynx samarbeidet tett med South Park-skaperne Trey Parker og Matt Stone, og har også møtt dem i person!

South Park: Phone Destroyer

Swan sier at enspillerdelen er veldig god, men at hovedtyngden av spiller ligger i flerspillerdelen og PvP-kamper. Du kan ha opptil 50 spillere i klanen din, og topplisten til klanen din kommer med en vri. Personen på førsteplass er ikke nødvendigvis den beste krigeren, men den spilleren som har donert flest kort til lagkameratene sine. Tanken er å fremme og oppfordre til samarbeid. Det skal også sies at hvis man taper en kamp så får man ingenting. Dett er for å forhindre folk som bare logger inn men aldri spiller, sier Swan.

Redlynx vil fokusere på flerspiller etter at spillet har kommet ut: De ser South Park: Phone Destroyer som et "game as a service".
Jeg spurte om det var noen lisensierte spill i fremtiden for Redlynx. Swan svarte med at de har laget flere lisensierte spill, og egne IPer, før. South Park er en velkjent lisens, men det betyr ikke at det ikke kommer flere egne IPer fra Redlynx i fremtiden. De nektet å si noe om fremtiden til Trials-serien da jeg spurte dem om det.

Alt i alt ser South Park: Phone Destroyer ut til å bli en kjærlighets-SMS til fansen. Jeg synes absolutt at det er verdt å prøve, og siden det er gratis har man ingenting å tape på det. Spillet er ute i dag. Kommer du til å laste det ned?

South Park: Phone Destroyer
HQ
HQ
HQ
South Park: Phone Destroyer
South Park: Phone Destroyer

Relaterte tekster

0
South Park kommer til mobil - i år!

South Park kommer til mobil - i år!

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi hadde hørt ryktene allerede, og under Ubisofts E3-show ble det bekreftet. Det kommer et South Park-spill til mobil, og det skal slippes allerede i år. Spillet heter...Loading next content