Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Spacestation Gaming har endelig annonsert sin fornyede Rainbow Six: Siege liste

Laget vil være ute etter å gå tilbake til vinnende måter med denne oppdaterte line-up.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Spacestation Gaming har eksistert som et topplag i Rainbow Six: Siege-rommet de siste årene, har det ikke vært laget å slå som det var i 2020. Så nå som 2023 Six Invitational er bak oss (med SSG som ikke kommer til kvartfinalen), har laget kunngjort en fornyet lagoppstilling for resten av året og i forkant av 2024 Six Invitational.

Som avslørt over Twitter, har SSG styrket laget sitt med tre nye medlemmer, en analytiker og en trener, alt som det ser ut til å gå tilbake til sin posisjon som et ekte topplag i Siege konkurranseverdenen.

Tilleggene til teamet er; Bryan "Merc" Wrzek, Roman "Forrest" Breaux og Jack "J9O" Burkard på den aktive listen, med Adam "Mango" Pazner hentet inn som analytiker, og Seth "Callout" Mik som ny trener.

Du kan sjekke ut den nye SSG-oppstillingen i den nordamerikanske ligaens første etappe som for øyeblikket pågår.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content