Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Spacestation Gaming kunngjør sin Halo Championship Series-liste

Den tidligere Cloud9-vaktlisten har fått et nytt hjem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var bare nylig vi rapporterte at Cloud9 hadde skilt veier med sin Halo Championship Series-liste, til tross for at laget var en av de aller beste i scenen. Vel, med det i tankene, vet vi nå hvor laget er på vei.

Fordi det tidligere C9-teamet holder sammen og nå skal konkurrere under Spacestation Gaming-navnet. Som avslørt i en tweet, Adam "Bound" Gray, Kevin "Eco" Smith, Zane "Penguin" Hearon og Braedon "StelluR" Boettcher er nå alle en del av SSG-familien, og vil se etter å gå distansen i 2023-sesongen, og forbedre andreplassresultatet ved Halo World Championship 2022.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content