Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Spår kjempeflopp for Mafia II

For få kjøpere og for lang utviklingstid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bransjeanalytiker Michael Pachter ytret nylig sin bekymring rundt Mafia II til Gamasutra. Pachter mener nemlig at actionspillet har floppet totalt, og mistenker at utviklerne vil ha problemer med å tjene inn pengene de brukte på produksjonen.

- Mafia II har en Metacritic-sum på 74 poeng, noe som er langt under det vi forventet. Spillet raser nedover på bestselgerlistene, og brukerinteressen er lav. Jeg tviler på at CK Czech vil ha mulighet til å tjene inn det de har brukt over seks år med utvikling, forklarte han.

Vi i Gamereactor ga Mafia II9/10, og håper Pachter ikke skremmer kjøpere fra å unne seg et av årets heftigste actionopplevelser.

Mafia II
Ilter sjåfør: Onkel Blålys søker nye fengselsfugler.

Relaterte tekster

Mafia IIScore

Mafia II

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Livet som nyfødt gangster i 2K Czechs etterlengtede oppfølger er hardt. Vi har tatt på oss den flotteste dressen og prøvd oss som mafioso på femtitallet. Her skortet det ikke på brylkremen.Loading next content