Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

SPELLAN benkes av MAD Lions

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I disse dager er det mye snakk om hvilke spillere som går til nye lag i esportsverden, men dessverre betyr dette også at noen mister jobben. Her er et tilfelle på sistnevnte.

MAD Lions bekrefter at de har benket Teodor "SPELLAN" Nikolov fra CS:GO-laget sitt. SPELLAN har bare vært i laget siden april og har representert det i både Domination League Season 2 og GameGune 23 med gode resultater. Derfor er det lov å stille spørsmål ved avgjørelsen, men Nikolov selv skriver selv at han aldri har følt seg helt komfortabel i laget når det spiller, og at han aldri fikk sjansen til å lede det som han er vant til. Dette skal ha påvirket selvsikkerheten og prestasjonene hans.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content