Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spellbreak

Spellbreak sin første store oppdatering ute nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spellbreak, et fantasy battle royale-spill med fokus på magi, viste seg å være en ganske stor suksess etter lanseringen, og samlet over 5 millioner spillere på under en måned. Nå, nesten to måneder siden spillets lansering, har det fått sin første store oppdatering kalt "Prologue: The Gathering Storm".

Den største tilføyelsen her er Clash Mode, som er en 9 vs 9 team deathmatch-modus og lar altså spillere respawne og ta del i kampen igjen umiddelbart om de dør. Også inkludert i oppdateringen er nye talenter, nye antrekk og mer, så det er ganske mye å bryne seg på her.

Oppdateringen er ute nå, og gratis for alle brukere, så hopp inn og sjekk ut selv hva den seneste oppdateringen har å tilby.

Spellbreak

Relaterte tekster

0
Blizzard kjøper Spellbreak-skaperne

Blizzard kjøper Spellbreak-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunngjorde Proletariat plutselig at de har bestemt seg for å ikke slippe flere oppdateringer til Spellbreak og at serverne skal stenges i starten av 2023. Nå vet vi...Loading next content