Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Spesiell Nintendo Switch-pakke kommer neste uke for å feire Mario Day

En Nintendo Switch-konsoll + et utvalg av Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe og New Super Mario Bros U Deluxe-pakken kommer i salg 10. mars.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mange år har 10. mars vært en veldig spesiell dato for alle fans av Nintendos rørlegger, da dette er når Mario Day feires (på grunn av kombinasjonen av "March" og "10", MAR10). Feiringen er vanligvis ledsaget av et slags tilbud eller rabatt på spillene i serien, men i år har de bestemt seg for å gå for en veldig spesiell kampanje.

Ifølge informasjon fra Businesswire vil en Nintendo Switch-konsollpakke (2019-modellen, ikke-OLED) med rød Joy-Con og en digital nedlastingskode med et utvalg av Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe eller New Super Mario Bros U Deluxe bli utgitt fredag neste uke. Denne kampanjen er litt uvanlig, da konsoll- og spillpakker vanligvis er knyttet til et spesielt spill, men her kan du velge tittelen du liker best. Pakken selges for € 299,99 på My Nintendo Store og hos utvalgte forhandlere.

Allerede i morgen starter en rabattkampanje på spill i Mario-franchisen på eShop og i butikkene som skal vare til lørdag 11 mars. Alle detaljene finner du på Nintendos nettsted om Mario.

Med utgivelsen av The Super Mario Bros. Movie rett rundt hjørnet er det sikkert mange som er interessert i å bli med i den nåværende generasjonen og gjenoppdage denne videospillklassikeren. Mars er Mario-måneden, og det er noe å feire.

Super Mario Odyssey

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?Loading next content