Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Spesiell PlayStation 5 basert på Final Fantasy XVI kunngjort

Men bare i Japan. Resten av oss må nøye oss med en vanlig pakke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Microsoft har gitt ut mange spesielle, kule Xbox-konsoller gjennom årene, har PlayStation vært langt mer sparsom. Sistnevnte inkluderer gigantiske suksesser som God of War og Spider-Man, så dagens kunngjøring kan være et godt tegn ... i det minste for Japan.

Sony har kunngjort en spesiell PlayStation 5 og DualSense basert på Final Fantasy XVI. Den dårlige nyheten er at disse bare vil være tilgjengelig i Japan, ettersom resten av oss må nøye oss med en vanlig PS5-pakke som kan forhåndsbestilles fra 4. mai. Sjekk ut bildene av dem nedenfor for å se om det er et stort tap eller ei.

Final Fantasy XVI
Final Fantasy XVIFinal Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content