Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse har fått en fantastisk start

Åpningshelgen er allerede bedre enn Guardians of the Galaxy Vol.3, og det er bare Super Mario Bros.-filmen som topper den i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg digger Spider-Man: Into the Spider-Verse, så det var skuffende å høre hvor få som så den på kino. Heldigvis fortsatte flere å se den hjemme, noe som førte til at Sony ga grønt lys for to oppfølgere. Det angrer ikke selskapet på nå.

Flere amerikanske medier, deriblant Deadline, har avslørt at Spider-Man: Across the Spider-Verse allerede har tjent 120,5 millioner dollar i USA og 208,6 millioner dollar globalt. Det betyr den har årets nest største åpningshelg i USA ved å slå Guardians of the Galaxy Vol. 3 sine 118,4 millioner dollar, men ikke nå opp til The Super Mario Bros. Movie sine 146 millioner dollar.

Dette betyr også at den hadde den tredje største åpningshelgen for en Spider-Man-film (No Way Home og Spider-Man 3 gjorde det bedre), så det blir interessant å se hvor høyt den kan nå.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Relaterte teksterLoading next content