Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Spider-Man solgte 2,17 millioner digitale enheter i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det er ganske forståelig at Red Dead Redemption 2 er på de flestes lepper akkurat nå, så er det samtidig veldig tydelig at Spider-Man kommer til å være ett av årets bestselgende spill (i tillegg til at det knuste Sonys personlige salgsrekord i september). Vi har allerede sett salgstallene for fysiske utgaver, og nå får vi også se de digitale tallene.

SuperData har publisert en rapport som viser at Spider-Man har klart å bikke 2,17 millioner solgte enheter i September. Det betyr dog ikke at spillet er suverent nummer én på de digitale salgslistene - den æren tilhører Destiny 2 takket være Forsaken-utvidelsen.

Til sammen har det blitt brent av $1,24 milliarder (nesten 10,4 milliarder norske kroner!) på digitale spill i løpet av september, som er et steg opp fra de $912 millionene som ble brukt i fjor.
Her følger topplisten for månedens spillsalg for digitale utgaver:

1. Destiny 2
2. Spider-Man
3. FIFA 19
4. Fortnite
5. NBA 2K19
6. FIFA 18
7. Call of Duty: WWII
8. Shadow of the Tomb Raider
9. Grand Theft Auto V
10. PlayerUnknown's Battlegrounds

Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content