Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Origins

Spill Assassin's Creed: Origins gratis i helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Steam Game Festival er i gang for fullt, ser vi allerede at dette kommer til å bli en travel helg for mange Steam-brukere. Masser av demoer som Grounded og The Survivalists venter på å bli prøvd. Men hvis korte demoer ikke interesserer deg, er kanskje Ubisoft's helgetilbud noe som frister litt mer.

De har nemlig annonsert at fra den 19. juni til den 22. kan alle som har en god nok PC spille Assassin's Creed: Origins gratis via Uplay. Du kan allerede nå forhåndsinstallere spillet for å være klar når serverne åpner.

Og som vanlig, hvis du ønsker å kjøpe spillet etter gratisperioden, vil progresjonen din lagres og bli med over til fullversjonen.

Assassin's Creed: Origins

Relaterte tekster

Assassin's Creed: Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Bengt dro tilbake til Egypt, og man kan vel trygt si at han kom tilbake med litt brunfarge. Spørsmålet er hvor mye lenger han ønsker å gjøre det samme i de solfylte omgivelsene.

Assassin's Creed: OriginsScore

Assassin's Creed: Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Origins passer ikke bare fordi det er starten på historien, men også fordi det er starten på en ny, bedre epoke i en serie som har slitt de siste årene.Loading next content