Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler II

Spill de første timene av Octopath Traveler II gratis akkurat nå

En demo er tilgjengelig på både PC, PlayStation og Nintendo Switch.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix er kanskje ikke i sin beste form noensinne i disse dager, men selskapet gjør i det minste en håndfull ting riktig. En av disse er å gi ut demoer og såkalte Trials for mange av spillene sine, og nå er det på tide med et annet forventet eksempel.

Vi har fått en ny trailer for Octopath Traveler II som annonserer at en demo av spillet har blitt tilgjengelig på både PC, PS4, PS5 og Nintendo Switch. Denne lar oss spille de tre første timene av, bare med begrensningen at vi ikke kan gå utenfor startområdet.

Hvis denne smakebiten gjør deg sulten på mer vil fremgangen din overføres til hele spillet når det lanseres 24. februar, så du kan også betrakte det som en slags tyvstart.

HQ
Octopath Traveler II

Relaterte tekster

0
Octopath Traveler IIScore

Octopath Traveler II

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

HD-2D-sjangeren har tydeligvis kommet for å bli. Octopath Traveler II sparker inn åpne dører, men Tommy har kost seg likevel.Loading next content