Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Undertegnede er en av dem som virkelig har begynt å gå lei Ubisoft/Far Cry-formelen, så jeg prioriterte andre spill fremfor Far Cry 6 forrige høst. Det frister likevel å teste det ut når man slipper å betale en eneste krone.

Fra og med klokken 19 i morgen kan vi nemlig prøve Far Cry 6 helt gratis på både PC, PlayStation og Xbox. Siden det er mulig å spille så mye man vil frem til klokken 20 den 28. mars skal det være nok av tid til å se om det eventuelt er verd et kjøp eller ikke. Utviklerne prøver også å friste litt ekstra ved at spillets Stranger Things-inspirerte event pågår samtidig slik at vi også får noen unike oppdrag i spesielle omgivelser.

Om dette høres interessant ut kan du laste ned Trial-utgaven nå slik at det bare er å starte spillingen med en gang i morgen.

Far Cry 6

Relaterte tekster

2
Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ruben har reist på ferie til karibien, og med en iskald mojito i den ene hånden og en AK-47 i den andre stilte han selv Charter-Svein i et godt lys. Far Cry er tilbake.

0
Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Undertegnede er en av dem som virkelig har begynt å gå lei Ubisoft/Far Cry-formelen, så jeg prioriterte andre spill fremfor Far Cry 6 forrige høst. Det frister likevel å...Loading next content