Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   NYHET - SPONSET INNHOLD

   Spill Hearthstone hjemme og vinn en Demon Hunter-iPad

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   Akkurat nå er vårt samfunn ganske annerledes enn det normalt er, og mens det før var vanlig å begi seg utenfor og møte venner og bekjente, er det nå nødvendig å distansere og isolere seg fra andre en stund. Men der kommer spill inn i bildet, da de, om de så er kooperative eller konkurransepregede, gir oss mulighet for å interagere med hverandre digitalt.

   Vi har i samarbeid med Blizzard nå sparket i gang en konkurranse, som nettopp handler om det å spille med hverandre, og måten du deltar på er enten å ta et bilde eller beskrive i kommentarfeltet hvordan du spiller Hearthstone mens samfunnet er lukket ned. Det kan være at du konkurrerer med et familiemedlem, eller at du har steget litt i gradene i løpet av isolasjonstiden, eller noe annet. Fortell oss om din Hearthstone-opplevelse med enten et bilde eller en kommentar nedenfor.

   Og hva kan du vinne? Ja, det er litt av en premie. Førstepremien er nemlig en iPad 7 på 128GB med et spesielt Demon Hunter-skin. Andreplassen er en Mega Bundle av koder, som blant annet byr på 90 kortpakker, en Serpentine-kortrygg, fire Arena-billetter og masse, masse mer.

   Vi ser frem til å høre deres historier og se deres bilder i kommentarfeltet. Velger du å sende et bilde, kan du gjerne laste opp på eksempelvis Imgur og sende en link.

   Nedenfor kan du se hvordan iPad-premien ser ut. Konkurransen kjører frem til den 30. april, og deretter kårer vi en vinner i Norden.

   Hearthstone: Heroes of Warcraft

   Her på Gamereactor lager vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

   Relaterte tekster   Loading next content