Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Kart Live: Home Circuit

Spill Mario Kart i virkeligheten den 16. oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange Mario Kart-fans satte nok hjertet i halsen da Mario Kart dukket opp i dagens Nintendo Direct, og selv om det ikke var Mario Kart 9 var det en interessant grunn til det.

Når Mario Kart Live: Home Circuit lanseres på Nintendo Switch den 16. oktober kommer det nemlig med en radiostyrt Mario- eller Luigi-bil vi kan kontrollere med hybridkonsollen. Det som gjør det ekstra spennende er at augmented reality-elementene gjør slik at det faktisk blir skikkelig Mario Kart hvor du kan bruke våpen, kjøre over booster for ekstra fart og lignende. Alt du trenger å gjøre er å lage din egen bane og forhåpentligvis overtale en venn til å også kjøpe seg et sett slik at dere kan spille mot hverandre.

HQ
Mario Kart Live: Home Circuit

Relaterte tekster

3
Mario Kart Live: Home CircuitScore

Mario Kart Live: Home Circuit

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mario og gjengen har kjørt over hele Mushroom Kingdom, men nå bringer de opplevelsen til stuen din. Overraskende nok fungerer det ganske bra.Loading next content