Norsk
Gamereactor
nyheter
PGA Tour 2K23

Spill PGA Tour 2K23 gratis i påsken

Feir Masters-helgen med 2Ks golftilbud.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2K Sports slapp sitt nyeste golfspill tilbake i oktober, og vil definitivt ikke at vi skal glemme det med alt søkelyset på EAs alternative lansering i morgen.

Som et resultat har Microsoft og 2K Games nå kunngjort at PGA Tour 2K23 er en av Free Play Days-titlene denne uken. Dette er et utvalg av Xbox-spill som kan lastes ned og spilles gratis for alle abonnenter på Xbox Live Gold eller Game Pass Ultimate.

Det er også andre titler inkludert: to veldig gode MMORPGer i form av The Elder Scrolls Online og Black Desert Online, samt Team 17s brilliante Bravery and Greed med beat 'em up-action for opptil fire spillere.

Alle disse kan spilles så mye du vil frem til klokken 9 mandag morgen, og det er også store rabatter hvis du ønsker å kjøpe noen av dem.

PGA Tour 2K23

Relaterte tekster

0
PGA Tour 2K23Score

PGA Tour 2K23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Birdier, eagler og bogeyer haglet da Daniel tok for seg det nyeste golfspillet fra 2K og HB Studios.

0
Fremtiden for PGA Tour 2K23

Fremtiden for PGA Tour 2K23

NYHET. Skrevet av Daniel Andersen

Hva skjer med PGA Tour 2K-serien nå som de har fått konkurranse? Daniel tok en prat med utvikler HB Studios for å finne ut av dette og mer.

0
Sniktitt: PGA Tour 2K23

Sniktitt: PGA Tour 2K23

FORSPILL. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har svingt golfkølla på både bane og i skogen da vi fikk en sniktitt på det nye golfspillet fra 2K og HB Studios.



Loading next content