Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Spill Rainbow Six: Siege gratis i helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette kommer til å bli en god uke for Rainbow Six: Siege, for ikke bare samler Paris Major sammen de beste eSport-lagene verden rundt så de kan kjempe om heder og ære (og sikkert en god slump penger óg), men nå har vi fått vite at vi kan få spille Siege gratis denne helga (fra 16. til 19. august), så om du ikke har prøvd det taktiske skytespillet enda har du sjansen nå!

Det er allerede 35 millioner spillere som har satt sin fot i spillet, og hvis du prøver deg blant disse og finner ut at du liker det, får du med deg fremgangen din til den fullverdige utgaven av spillet skulle du gå til innkjøp av det. Du får også rabatter opp mot 60% på forskjellige utgaver av spillet mellom 16. og 27. august.

Og for de av dere som allerede er frelst kan det kanskje være av interesse at den endelige avdukingen av innholdet i Operation Grim Sky - hvor en får to nye operatører og en overhalt bane - kommer den 19. august under Paris Major, så der har dere en ekstra grunn til å se hvordan konkurransen går.

For mer informasjon om gratishelgen kan dere sjekke ut spillets nettside og se trailerene under.
Kommer du til å prøve spillet i helgen?

HQ
HQ
Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...



Loading next content