Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Two Point Campus

Spill Two Point Campus gratis på Steam til mandag

Og simuleringsspillet har nettopp mottatt en Valentinsdagsoppdatering.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten Valentinsdag, og du vet hva det betyr: det er ingen bedre tid å spille litt Two Point Campus, ikke sant? Selv om forbindelsen ikke akkurat er kjempeklar feirer Sega og Two Point Studios den årlige begivenheten ved å gjøre simuleringstittelen gratis å spille i noen dager.

Fra nå og frem til mandag 13. februar er Two Point Campus gratis å laste ned og spille i sin helhet på Steam, og alt dette kommer akkurat når spillet har fått en helt ny oppdatering som legger til en haug med godbiter for å feire Saint Valentine-dagen.

Dette inkluderer nye elementer og antrekk, et nytt Challenge Mode-nivå, og til og med en vandrende Cupid-karakter som vil legge Love Bombs rundt campusene dine, noe som vil drive studentene til et romantisk vanvidd.

Sjekk ut de nye Valentinsdag-tilleggene i traileren nedenfor, og sørg for å sjekke ut spillet på PC gratis i løpet av helgen, og kanskje til og med kjøpe det siden Two Point Campus også vil være på 30% avslag på alle plattformer.

HQ
Two Point Campus

Relaterte teksterLoading next content