Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront 2004

Spillbar Battlefront III-kode lekket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For mange år siden var det som kjent meningen å slippe Star Wars Battlefront III til Xbox 360. Dette skjedde imidlertid aldri, for etter mye frem og tilbake ble spillet kansellert og et tiår senere havnet det hos svenske Dice.

HQ

Via Reddit-forumet har spillet dukket opp igjen. Det er snakk om en lekket versjon på 6 gigabyte som kun kan spilles på en såkalt debug-maskin (for utviklere og spilltestere - som Gamereactor). Du som ikke besitter en slik maskin kan likevel se gameplay på nettet, og vi er overrasket over at det faktisk var utviklet et verktøy for å lage sin egen figur.

Etter at Pandemic (som lagde de to første spillene) mistet rettighetene, falt Star Wars Battlefront III i fanget på Free Radical Design (Timesplitters) som jobbet med spillet i to år før det ble kansellert.

Star Wars Battlefront 2004

Relaterte tekster

1
Star Wars BattlefrontScore

Star Wars Battlefront

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

LucasArts spinner videre på en av tidenes mest suksessrike flerspiller-oppskrifter og iviterer til storslåtte slag i Star Wars universet. Ole Martin har tatt på rustningen og vervet seg.

1
Spillbar Battlefront III-kode lekket

Spillbar Battlefront III-kode lekket

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For mange år siden var det som kjent meningen å slippe Star Wars Battlefront III til Xbox 360. Dette skjedde imidlertid aldri, for etter mye frem og tilbake ble spillet...Loading next content