Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Spillbutikkjeden Game legges ned i Norge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som følge av en kraftig økning av digitalt salg er blir det stadig færre dedikerte spillbutikker over hele verden, og nå skriver Game Norge at de planlegger å stenge sin butikker i Buskerud, Stavanger og Tromsø innen den 30. april. Det kommer frem av Games egne Facebook-sider

Etter hva Gamereactor er kjent med skal dessuten også de øvrige Game-butikkene i Norge stenger i løpet av kort tid, hvilket i praksis betyr at den norske avdelingen av kjeden legges ned i sin helhet.

Selv om utviklingen har pekt i denne retningen en stund, er nyheten naturligvis vemodig å lese om for spillentusiaster som foretrekker å kjøpe spillene sine i fysisk format. Disse vil må heretter ty til Gamestop (den siste gjenværende butikkjeden dedikert kun til spill i landet) eller større butikker som Elkjøp, Lefdal og Platekompaniet for å unngå de digitale kopiene.

Vi takker Game for følge gjennom mange år, og håper alle berørte ansatte finner seg nye arbeidsplasser i løpet av kort tid.

Spillbutikkjeden Game legges ned i Norge


Loading next content