Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Spis som en krigsgud med God of War: Ragnarök-kokeboken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen av de mest sjarmerende scenene i det anerkjente God of War: Ragnarök er når den dysfunksjonelle gruppen av guder sitter rundt et bord i Brok og Sindris hus for "familiemiddag". Men det er vanskelig å fastslå nøyaktig hva som spises, og derfor er det fint at de nå har en løsning på dette.

En offisiell kokebok basert på God of War: Ragnarök har nemlig blitt gitt ut, med tonnevis av oppskrifter inspirert av Kratos og Atreus' reise gjennom de ni rikene. Vi blir fortalt at det er over 60 ulike oppskrifter, inkludert en soppquiche, prosciutto-innpakket fiken, pølseruller og til og med en variant av Broks egen spesialitet, "Freakin' Gratitude".

Som om det ikke var nok inneholder boken også aldri tidligere sett bilder og ekstrahistorier fortalt av Týr, alt i én innbundet bok på totalt 192 sider.

Den selges for $39,99, og du kan bestille den fra både Amazon og Insight Editions.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content