Norsk
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell: Conviction

Fisher har trimmet skjegget

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

• Se traileren for Splinter Cell: Conviction HER.
• Se gameplay-demonstrasjon av Splinter Cell: Conviction nederst i denne nyheten.

På Microsofts pressekonferanse viste Ubisoft endelig frem Splinter Cell: Conviction, etter en lang stund med total stillhet. Det har svirret noen rykter om at Ubisoft fikk lov til å begynne helt på nytt med spillet et sted på veien, fordi deres nye stil ikke lyktes helt. Om det ligger noen sannhet bak disse ryktene er imidlertid vanskelig å si.

Det virker også som Sam Fisher har stussa på sjegget og fått seg en fin ny sveis siden spillet ble annonsert i 2006. Historien går ut på å finne personene bak mordet på Sarah, datteren hans. Mørket er fortsatt hans beste venn, men siden Sam ikke er bundet av lovens lange arm lenger vil spillet inneholde mer action og vold enn de forrige spillene. Det ble demonstrert med en heftig actionscene inne på et toalett. Sjekk gameplay-demonstrasjonen nedenfor.

Desverre har vi ikke fått noen lanseringsdato på spillet, men det lever i alle fall, og her har dere tre nye skjermiser å kose dere med!

HQ
Splinter Cell: ConvictionSplinter Cell: ConvictionSplinter Cell: Conviction

Relaterte tekster

1
Stort Tom Clancy-salg på Xbox Live

Stort Tom Clancy-salg på Xbox Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ubisoft kan fortelle at de har satt igang et stort Tom Clacy-salg på Xbox Live, og det er lave priser (rundt hundrelappen) på spill som Ghost Recon Advanced Warfighter 2,...



Loading next content