Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell Remake

Splinter Cell Remake sikter etter fotorealistisk grafikk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har endelig kommet skikkelig i gang med Splinter Cell Remake-utviklingen, og ambisjonsnivået ser ut til å være skyhøyt. Blant annet sikter de etter fotorealistisk grafikk.

Det fremgår i en ny stillingsannonse der de leter etter teknikere som må kunne gi dem følgende:

"Create highly detailed and photorealistic 3D character models and textures for use in-game, including heads, hair, and clothing."

Og fotorealisme er nok bare noe av det de sikter etter med denne remaken, så det blir spennende å se det i aksjon etter hvert.

Splinter Cell Remake

Relaterte tekster

1
Splinter Cell-remaken endrer historien

Splinter Cell-remaken endrer historien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva det betyr å være en remake har variert en god del de siste årene, så det er ikke rart om du hadde spørsmål etter at Ubisoft bekreftet Splinter Cell-remaken i fjor....

1
Ubisoft bekrefter Splinter Cell Remake

Ubisoft bekrefter Splinter Cell Remake

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over åtte år har gått siden vi fikk Splinter Cell: Blacklist, så mange har lengtet etter et nytt spill i den fremragende serien i flerfoldige år. Nå blir det endelig en...Loading next content